Managed hosting door True

Brussels Amadys koopt Nederlands Tecnolimit

 

België en Nederland

Amadys, leverancier van onderdelen voor water-, gas-, elektriciteit-, en telecommunicatienetwerken, neemt de Nederlandse producent Tecnolimit over.

Tecnolimit uit het nabij Rotterdam gelegen Heusden produceert point of presence (pop)-behuizingen en racks voor de telecom- en datacentermarkt. In 2020 opende het bedrijf een tweede productiefaciliteit in Antwerpen. De organisatie komt nu in handen van Amadys.

Amadys bestaat uit een twintigtal bedrijven en is actief in de Benelux, Duitsland en Denemarken. De organisatie wil zich ontwikkelen tot een internationale aanbieder van connectiviteitsoplossingen en hanteert daarvoor het een buy-and-build-strategie binnen de telecommarkt. De overname van Tecnolimit sluit aan bij deze missie.

Equistone Partners Europe is sinds 20129 aandeelhouder van Amadys.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7162312). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.