Managed hosting door True

Uniserver vervolgt overnamepad met CloudNation

 

Uniserver uit Almaar vervolgt zijn overnamepad. CloudNation uit Bunnik komt in handen van de organisatie. De partijen bundelen hun krachten op het gebied van clouddiensten voor managed service providers, independent software vendors en bedrijven.

Uniserver hanteert een buy-and-build-strategie en nam in de afgelopen tijd onder meer Denit, Micros Internet en de datacenterinfrastructuren van Detron en Soluno BC over. De groep heeft zo’n tweehonderd medewerkers in dienst die gezamenlijk duizenden klanten bedienen. Nu wordt ook CloudNation onderdeel van de groep.

CloudNation is 2,5 jaar geleden opgericht door Arjen Vriens, Bart Boonen en Joran Markx. Het bedrijf uit Bunnik is een onafhankelijke publiekecloudspecialist voor Microsoft Azure, Amazon Web Services en Google Cloud Platform. Het beschikt over de Advanced Partner-status van AWS en heeft de Microsoft Gold Partner Status. CloudNation richt zijn dienstverlening op managed service providers (msp’s), independent software vendors (isv’s) en eindgebruikers, zoals BuyBay, GreenWheels en IQM.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7146015). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.