Managed hosting door True

Equinix koopt 'bare metal expert' Packet

 

Deal handen schudden overname

Equinix neemt het Amerikaanse Packet over, een platform voor bare metal automation. Met deze overname wil de datacentergigant klanten helpen om eenvoudiger gebruik te maken van hybride multicloud-architecturen. De transactiewaarde van de overname is 335 miljoen dollar. Packet blijft als zelfstandig merk onder de Equinix-vlag bestaan.

Het is de bedoeling de technologie van Packet te combineren met Platform Equinix, een van 's werelds grootste platforms voor (onderling verbonden) datacenters en zakelijke ecosystemen. Equinix wil grote ondernemingen helpen om hun digitale infrastructuur snel uit te rollen, terwijl de integratie met de publieke cloud is gewaarborgd.

Bare-metal-as-a-service stelt bedrijven in staat om snel fysieke infrastructuur aan de randen van het netwerk (edge) uit te rollen. Dit kan nodig zijn voor diensten die een korte reactietijd (low latency) behoeven.

Equinix heeft zijn Nederlandse datacenters staan in Amsterdam, Zwolle en Enschede. Zachary Smith, de voormalig topman van Packet, wordt algemeen directeur van de bare metal-tak binnen Equinix.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6895027). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.