Managed hosting door True

Irent.systems opnieuw in zee met Lenovo

 

Contract ondertekenen

Ruim drie jaar geleden is Irent.systems door Lenovo geselecteerd als officiële verhuur- en demopoolpartner voor datacenter-oplossingen (server, storage, networking en appliances) in de EMEA. De twee partijen kondigen nu aan hun samenwerking te verlengen.

Lenovo selecteerde Irent.systems om op de groeiende vraag naar tijdelijke inzet van datacenter-apparatuur te voorzien. Het bedrijf kan desgewenst binnen 24 uur op locatie leveren voor bijvoorbeeld een demo of proof of concept of om in te spelen op tijdelijke of projectmatige systemen.

‘Vanuit Lenovo zijn we tevreden met het verlengen van het partnership. Irent heeft voor Lenovo drie grote troeven: voorraad van de laatste technologie, enorme flexibiliteit en het aankunnen van grotere en complexere projecten’, vertelt Tom Sluys, managing director van Lenovo’s Data Center Group over de samenwerking.

Irent is Europees marktleider en heeft voor meer dan vijftien miljoen euro aan datacenter-apparatuur op voorraad, voor de verhuur van high-end datacenter-systemen tot complete it-infrastructuren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6703423). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.