Managed hosting door True

Datacenters geven kijkje achter de schermen

Nationale Datacenter Dag vindt plaats op 11 juni

 

Nederlandse datacenters openen op dinsdag 11 juni 2019 opnieuw hun deuren tijdens de vijfde editie van de Nationale Datacenter Dag. De organisatie is in handen van de Dutch Data Center Association (DDA).

Op de Nationale Datacenter Dag 2019 zal de DDA tevens het jaarlijkse rapport ‘State of the Dutch Data Centers’ presenteren. Dit rapport kwantificeert de belangrijkste ontwikkelingen in de Nederlandse datacenter-industrie en legt daarnaast het belang van datacenters voor de digitale economie uit. De uitreiking vindt plaats bij DDA-deelnemer Systemec in Venlo. Plaatsvervangend gouverneur van de Koning in Limburg, Ger Koopmans, zal daar de eerste versie van het rapport in ontvangst nemen uit handen van Stijn Grove, directeur van de DDA, en Jos Derkx, algemeen directeur bij Systemec.

Aanmelden voor een bezoek aan een datacenter is vanwege veiligheidsredenen verplicht en kan via de website van de DDA, waar ook een overzicht van alle deelnemende datacenter te vinden is.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6662209). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.