Managed hosting door True

NTT Global Data Centers krijgt kapitaalinjectie

 

Groeikapitaal

NTT Global Data Centers (NTT GDC), een dochteronderneming van NTT die zich bezighoudt met de bouw en beheer van datacenters voor de NTT-groep, krijgt tien miljoen euro bijkomend kapitaal. Het geld komt van andere NTT-dochterbedrijven.

Zestig procent van het bedrag is voor rekening van NTT Communications Corporation, twintig procent voor NTT Urban Development Corporation, tien procent voor NTT Corporation en tien procent voor NTT Finance Corporation. NTT GDC overziet de bouw van datacenters voor het Japanse NTT. De kapitaalsverhoging komt er omdat er een steeds grotere vraag is naar datacenter-activiteiten.

NTT GDC heeft zijn hoofdkwartier in Tokio en wordt geleid door Ryuichi Matsuo, tegelijkertijd hoofd van Data Center Services voor NTT Com. Nippon Telegraph and Telephone is nog steeds voor ruim een derde in handen van de Japanse overheid. Er werken ruim 282.000 mensen voor het bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6651731). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.