Managed hosting door True

Unica Datacenters krijgt Premium-status bij Rittal

 

Deal handen schudden overname

Unica Datacenters, het bedrijf van technisch dienstverlener Unica dat zich bezighoudt met de bouw, inrichting en het onderhoud van datacenters, is Rittal Premium Partner geworden. Unica Datacenters en Rittal gaan dit jaar nauwer met elkaar samenwerken en hun verkoopactiviteiten intensiveren.

Rittal is een Duitse fabrikant van industriële en ict-behuizingen voor onder meer de datacenterbranche. Het bedrijf levert onderdelen voor de inrichting van een datacenter, waaronder kastsystemen, stroomverdelingssystemen, systeemklimatisering en monitoring.

Rittal werkt met een selecte groep Premium Partners die gespecialiseerd zijn in een bepaalde nichemarkt en Unica Datacenters is nu Premium Partner voor de datacenterbranche. Rittal werkte de afgelopen vijftien jaar al op productniveau samen met Unica Datacenters, dat de engineering, bouw, inbedrijfstelling, configuratie, optimalisatie en het onderhoud van datacenters verzorgt en whitespace en infrastructuur implementeert. Beide bedrijven gaan de samenwerking nu uitbreiden door samen op te trekken om complexe datacenterprojecten te realiseren.

Marcel Pol, salesmanager IT bij Rittal: 'Unica Datacenters heeft zich de afgelopen vijftien jaar onderscheiden door zijn ervaring, kennis en kunde. Voor de komende jaren is er zo’n 184.000m² aan vloeroppervlak in nieuw te bouwen multi-tenant datacenters gepland. De expertise van Unica Datacenters maakt hen de ideale partner om gezamenlijk projecten te doen in deze snelle groeimarkt.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6629618). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.