Managed hosting door True

MyInternetServices wordt eigendom van i3D.net

 

De in Amsterdam en Rotterdam gevestigde performance hosting provider, i3D.net, heeft het Amerikaanse MyInternetServices.com overgenomen. Laatstgenoemde is een in 2004 opgericht bedrijf met veelal game publishers en game developers als klanten.

Door de overname wordt het One Platform van i3D.net, een hosting platform met wereldwijd 25 locaties, uitgebreid met meer dan twaalfhonderd servers wat het totaal op ruim 8500 brengt. Iets wat de positie van i3D.net in de snelgroeiende gamingmarkt aanzienlijk versterkt en zorgt voor een flinke omzetgroei in de VS. 

Het beschikken over één wereldwijd support team, één wereldwijd netwerk, identieke hardware, één wereldwijde standaard in datacenters en audits en één software platform, maakt het voor de hosting provider mogelijk te acteren volgens het ‘follow the sun’-model: een concept waar vanuit verschillende tijdzones aan projecten wordt gewerkt. Het One Platform faciliteert mede daardoor een snelle, flexibele uitrol van de door i3D.net aangeboden diensten en maakt het mogelijk dat klanten snel capaciteit kunnen uitbreiden voor multi-cloud, bare metal servers, managed game servers en netwerkdiensten.

Toekomstplannen

Volgens i3d.net, één van de grootste onafhankelijke netwerken ter wereld, zijn er plannen om in 2018 en 2019 vier nieuwe points of presence (pop) te openen. Het betreft voornamelijk nieuwe markten in Zuid Amerika en Azië.

Over i3D.net

i3D.net is expert in performance hosting. i3D.net is een managed hosting provider, opgericht in 2002 en beheert wereldwijd 8500 servers in 25 gecertificeerde datacenters. Het bedrijf biedt wereldwijde hosting oplossingen aan met een performance garantie en 24/7 support. Onder de diensten van i3D.net vallen multi-cloud scaling, bare metal servers, managed game servers, colocatie, ip-transit en netwerkoplossingen op maat, zoals anti-DDoS en mpls-verbindingen. De hosting provider is sterk in de gaming markt en bedient tientallen miljoenen spelers voor games op het Microsoft Xbox Live netwerk, het Sony Playstation Network en het Nintendo Switch Online netwerk.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6350573). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.