Managed hosting door True

HPE, ABB en Rittal komen met edge-datacenter

Secure Edge Data Center ook gericht op telecommunicatieomgevingen

 

Hewlett Packard Enterprise (HPE), ABB en Rittal hebben het Secure Edge Data Center (SEDC) tijdens de Hannover Messe aangekondigd. Dit datacenter is specifiek gebouwd voor industriële en telecommunicatieomgevingen, focust op de zogenaamde ‘industrial edge’ en is vanaf september 2018 beschikbaar in Europa.

Het datacenter zorgt er volgens de drie partijen voor dat klanten it dichtbij hun operationele technologie (ot), machines en apparaten kunnen draaien ten behoeve van low-latency en veilige en betrouwbare digitale processen. SEDC wordt geleverd als een fabrieksgeïntegreerde en geteste oplossing met een voorgeconfigureerde HPE software-defined infrastructuur. Daardoor is het systeem volgens het drietal binnen twaalf weken inzetbaar.

Microsoft Azure Stack

Het datacenter wordt verbonden met hybride platformen zoals het HPE ProLiant voor Microsoft Azure Stack, waardoor klanten hun Azure-applicaties kunnen gebruiken op een door henzelf gekozen locatie. Dit kan zowel in het SEDC of in de publieke cloud van Microsoft Azure.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6348472). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.