Managed hosting door True

Equinix komt met eigen internetknooppunt in NL

 

Datacenterdienstverlener Equinix introduceert zijn eigen internetknooppunt in Nederland. Hierdoor wordt het volgens het bedrijf voor partijen in de datacenters van Equinix nog eenvoudiger om met elke tegenpartij veilig, on-demand, direct en via private toegang verbindingen met elkaar te leggen zonder tussenkomst van het openbare internet.

Het knooppunt stelt netwerken, content providers en grote bedrijven volgens de datacenterdienstverlener in staat dataverkeer uit te wisselen via een wereldwijde exchange in meer dan vijfentwintig markten. Met het eigen knooppunt richt de datacenterdienstverlener zich naar eigen zeggen op de zogenaamde digitale edge. Hieronder verstaat het bedrijf bedrijfsnetwerken waar mensen, locaties, clouds en data samenkomen.

Equinix is actief in 44 markten, verspreid over vijf continenten. In Nederland beschikt Equinix over kantoren in Amsterdam en Enschede en datacenters in Zwolle, Enschede en Amsterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6343222). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.