Managed hosting door True

Oxilion koopt hostingactiviteiten Keenondots

 

Deal handen schudden overname

Keenondots richt zich alleen nog op de automatisering van clouddiensten en heeft daarom zijn hostingonderdeel inclusief klanten verkocht aan Oxilion. Beide bedrijven uit Enschede werken al een aantal jaren met elkaar samen.

Oxillion is sinds 2000 actief op het gebied van hosting en telt inmiddels een paar duizend klanten, variërend van eenpitters tot grotere bedrijven.

Keenondots biedt een Cloud Automation Platform voor het automatisch bestellen, leveren en factureren van clouddiensten. Het bedrijf wil zich volledig concentreren op de doorontwikkeling van zijn oplossing op de Europese markt.

Investeerder aan boord

Per 1 januari 2018 is overigens Quadrum Capital uit Almelo ingestapt bij Oxilion en zusterbedrijf en cloudinfrastructuurdienstverlener Fundaments.  Doordat de hostingmarkt consolideert, is het voor bedrijven in dit segment belangrijk met grote slagkracht te blijven groeien. Naar verwachting zullen dan ook nieuwe overnames volgen.

Quadrum Capital is een private equity-bedrijf met ervaring in de ict-sector. Eerdere investeringen waren onder andere in Wazzup Software, Magic Group Media, Scale Logic, Nerds & Company, Big Data Republic (BDR), JDriven en JCore.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6327897). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.