Managed hosting door True

Ymor-baas Martin van den Berge geeft stokje door

Jeffrey Braam en Iman Alipour vormen nieuwe directie

 

Stokje doorgeven

Martin van den Berge, oprichter van Ymor, een leverancier van software en diensten voor application performance monitoring (apm) en analyses van it-omgevingen, blijkt zijn functie als algemeen directeur per begin dit jaar te hebben neergelegd. Van den Berge draagt zijn werkzaamheden over aan de reeds zittende managementleden Jeffrey Braam en Iman Alipour. Hij blijft betrokken als aandeelhouder en strategisch adviseur. Overigens is investeerder Main Capital sinds eind 2015 meerderheidsaandeelhouder.

Van den Berge richtte vijftien jaar geleden het bedrijf Ymor op. Investeerder Main Capital nam eind 2015 een meerderheidsbelang om het bedrijf verder te laten groeien. Vorig jaar werd nog de Deense performance-specialist Avenida overgenomen.

Ymor heeft de ambitie om op de Europese apm-markt in de top mee te draaien. Het bedrijf is nu nog vooral actief in Nederland en Scandinavië. Er werken zo'n honderd man bij het bedrijf.

Directieleden Jeffrey Braam en Iman Alipour kennen elkaar nog vanuit het verleden bij werkplekspecialist Multrix. Braam is begin 2017 bij Ymor ingestapt als operationeel directeur. Alipour werkt al zo'n zes jaar bij het softwarebedrijf en is commercieel directeur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6296593). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.