Managed hosting door True

LeaseWeb is Microsoft Data Center Partner

 

LeaseWeb heeft de Microsoft Datacenter Gold Partner-status behaald. De Gold Partner-status is naar eigen zeggen een belangrijke stap voor de IaaS-aanbieder. Partners met de Datacenter Gold-status, zoals LeaseWeb, hebben toegang tot exclusieve technologie en expertise van Microsoft en zijn in staat om complexe datacenterproblemen op te lossen.

LeaseWeb: ‘Wij willen klanten de mogelijkheid bieden om hun datacenters flexibeler, schaalbaarder en kostenefficiënter te maken. Daarnaast kunnen we hybride oplossingen leveren die de kloof tussen lokale it en cloudoplossingen dichten.’

Bètaprogramma Azure Stack

Het behalen van de status van Microsoft Gold-partner volgt kort na investeringen van LeaseWeb in de cloudoplossingen van Microsoft in de vorm van een bètaprogramma voor Azure Stack en de uitbreiding van zijn aanbod met een Azure Pack-oplossing.

Robert van der Meulen van LeaseWeb: ‘De toekenning van de status van Microsoft Datacenter Gold Partner geeft aan dat we op de juiste weg zijn. We zien dat veel bedrijven nog altijd op zoek zijn naar een manier om hun it te transformeren tot een dienstenmodel dat gebruikmaakt van publieke en private clouds. LeaseWeb wil zijn expertise en oplossingen ten dienst stellen aan klanten die behoefte hebben aan een betrouwbare partner die hen tijdens hun digitale transformatieproces kan begeleiden.’

LeaseWeb bedient ongeveer 17.500 klanten wereldwijd, variërend van kleine bedrijven tot multinationals. Het dienstenaanbod van LeaseWeb omvat publieke- en private-clouddiensten, hybride hosting, co-locatie, dedicated servers, content delivery network en cybersecuritydiensten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6287126). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.