Managed hosting door True

Copaco levert hyperconverged via Scale Computing

 

Datacenter

Ict-distributeur Copaco voegt Scale Computing toe aan zijn portfolio voor enterprise-oplossingen. Dat Amerikaanse bedrijf levert hyperconverged-oplossingen op het gebied van storage, servers en virtualisatie voor het midden- en kleinbedrijf. Beide partijen hebben een strategische samenwerking met Lenovo. Copaco gaat binnen dit partnerschap de producten van Scale Computing op Lenovo-servers distribueren.

Scale Computing levert een datacenter-oplossing met servers, storage, virtualisatie en high-availability. Deze hyperconverged-technologie wordt geleverd op Lenovo servers. Doordat Copaco de Scale HC3-systemen toevoegt aan zijn portfolio, ontstaan naar eigen zeggen nieuwe kansen voor beide partijen.

‘Partners zijn bezig met de transitie van traditionele infrastructuur naar de technologieën van nu, zoals hyperconverged- en cloud-oplossingen’, vertelt Sacha Wingers, veantwoordelijk voor enterprise-oplossingen bij Copaco. ‘De combinatie van Lenovo en Scale Computing biedt Copaco en zijn partners de mogelijkheid om met een ‘data center in a box’ het mkb een flexibele en schaalbare oplossing aan te bieden, waardoor ook zij klaar zijn voor de toekomst.’

Copaco wordt onderdeel van de ‘Scale Partner Community’ van Scale Computing.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6278949). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.