Managed hosting door True

Arcadiz sluit partnership af met Sopra Steria

 

Datacenter Sopra Steria

Het Leuvense Arcadiz, specialist in breedbandglasvezelnetwerken, slaat de handen in elkaar met Sopra Steria, een Europese leider in digitale transformatie. Arcadiz biedt Sopra Steria nu end-to-end-connectiviteitsoplossingen aan voor it-platformmanagement.

Dankzij de samenwerking met Arcadiz biedt Sopra Steria zijn klanten snelle internetverbindingen dankzij twee tier one-internetverbindingen. De twee datacenters van Sopra Steria (in Gembloux en Nossegem) zijn verbonden door twee onafhankelijke optische paden waarover hogesnelheidsverbindingen getransporteerd worden: ethernet, fibre channel en internet en dat volledig conform de ISO 27001-norm voor informatiebeveiliging.

Arcadiz is gespecialiseerd in neutrale verbindingen en levert de transportlaag tussen datacenters, met alle diensten op het gebied van onder andere veiligheid, continuïteit, mirroring en encryptie.

‘Het partnership met Arcadiz past perfect in onze strategie van maximale onafhankelijkheid’, zegt Régis Roba, head of financial services en business unit director managed services van Sopra Steria. ‘Grote bedrijven en organisaties verwerken duizenden transacties per minuut. Om het beheer van de transacties te waarborgen, is het essentieel dat we beschikken over een efficiënt netwerk met een hoge beschikbaarheid. De end-to-end-connectiviteitsoplossingen van Arcadiz maakt dat nu ook mogelijk voor onze (potentiële) klanten.’

Arcadiz opereert in België onder de naam Arcadiz Telecom met kantoren in Leuven en in Nederland onder de naam Arcadiz Networks met kantoren in Utrecht. Sopra Steria is in meer dan twintig landen actief en heeft zo’n veertigduizend werknemers. Vorig jaar draaide het beursgenoteerde bedrijf een omzet van 3,7 miljard euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6203061). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.