Managed hosting door True

Scribe opent datacenter in Frankfurt

 

Duitsland

Scribe, een Amerikaanse leverancier van data-integratieoplossingen, opent een datacenter in het Duitse Frankfurt, bedoeld voor haar activiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Het regionale datacenter moet Europese klanten helpen voldoen aan lokale wetgeving, zoals de General Data Protection Regulation (GDPR).

Het nieuwe datacenter helpt wereldwijd opererende bedrijven bij het behouden van compliancy en het voldoen aan regelgeving, zoals de GDPR. De vestiging stelt Europese bedrijven in staat om hun integratieactiviteiten en transactionele data binnen de Europese grenzen te houden. Daardoor zijn ze compliant voor wat betreft locatie-eisen en wetgeving op het gebied van data, aldus de Amerikaanse leverancier. 

Daarnaast verkort het Duitse datacenter de afstand tussen data en gebruikers. Dat zorgt naar eigen zeggen voor betere prestaties van applicatiesynchronisatie, datareplicatie en -migraties. Deze verbeterde prestaties zijn merkbaar voor klanten met activiteiten binnen de EMEA-regio, aldus Scribe.

Opgericht

Scribe, opgericht in 1995, levert crm-integratieoplossingen en beschikt over twee kantoren in de Verenigde Staten (Oakland in Californië en Manchester in New Hampshire). Het EMEA-kantoor is gevestigd in Den Haag. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6046196). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.