Managed hosting door True

Datacenterspecialist BigTec distribueert Cloudian

'Samenwerking biedt nieuwe kansen voor kanaalpartners'

 

cloud computing

BigTec UK, een value added distributor die zich specialiseert in datacenteroplossingen, heeft Cloudian aan zijn leveranciersbestand toegevoegd. Deze samenwerking biedt volgens de bedrijven nieuwe kansen voor kanaalpartners, zoals de mogelijkheid om hybride cloud-oplossingen te ontwikkelen voor de opslag van petabytes aan data. Partners kunnen daarmee nieuwe omzetstromen uit cloudopslag aanboren, menen BigTec en Cloudian.

De samenwerking tussen BigTec UK en Cloudian biedt Europese organisaties daarnaast volgens hen toegang tot oplossingen die hen in staat stellen om te voldoen aan belangrijke wet- en regelgeving op het gebied van databescherming, zoals bijvoorbeeld de General Data Protection Regulation (GDPR). 

S3

‘Steeds meer bedrijven maken gebruik van de wereldwijde object storage-diensten van S3 - Simple Storage Service. De oplossing HyperStore van Cloudian biedt hen de kans om deze opslagcapaciteit naar hun eigen datacenters te brengen of die te hosten bij een lokale cloudprovider. Dit maakt het mogelijk om een einde maken aan data governance-problemen die gepaard gaan met de overeenstemming met richtlijnen zoals GDPR en draagt bij aan voorspelbare kosten en modulaire schaalbaarheid’, zegt Jason Dance, managing director bij BigTec UK.

‘BigTec vervult een belangrijke rol binnen onze expansiestrategie voor de regio emea, aldus Jacco van Achterberg, directeur emea bij Cloudian. ‘We willen de samenwerking opzoeken met partners die zich bewust zijn van de mogelijkheden van horizontaal schaalbare object storage. Dat geldt zowel voor het Verenigd Koninkrijk als voor alle delen van de emea-regio waarin BigTec is vertegenwoordigd.’

Het Britse BigTec is een value added distributor van technologie op het gebied van softwaregedefinieerde cloud-architecturen en gevirtualiseerde datacenter-functionaliteiten. BigTec is een divisie van de Exclusive Group.

Het in Silicon Valley gevestigde Cloudian is een leverancier van object storage-systemen voor hybride clouds. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5921939). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.