Managed hosting door True

RAM Infotechnology neemt Computication over

 

Puzzel

Clouddienstverlener RAM Infotechnology heeft branchegenoot Computication uit Zeist overgenomen. Het doel van de overname is versterking van het dienstenaanbod en toetreding tot nieuwe markten door RAM Infotechnology. Komend jaar blijft Computication als dochteronderneming zelfstandig opereren, vanaf mei 2016 vanuit het kantoor van RAM Infotechnology in Utrecht.

Waar RAM Infotechnology sterk is in het aanbieden van de digitale werkplek in de cloud vanuit een eigen datacenter in Utrecht, is de kracht van Computication de lokale werkplekondersteuning voor eindgebruikers. Het bedrijf bewaakt en beheert it-infrastructuren 24 uur/7 dagen in de week.

Met de overname van Computication wordt er dus waarde toegevoegd aan het portfolio van RAM. Bovendien past de overname in de groeistrategie van RAM, aldus beide partijen.

Informatie

RAM Infotechnology is specialist in clouddiensten voor de gezondheidszorg, overheid en financiële sector. Het bedrijf heeft ruim driehonderd klanten. Recent heeft GGZ Noord-Holland-Noord de zogeheten eCumulus geselecteerd als ict-platform. RAM Infotechnology is met RAM Mobile Data onderdeel van de RAM Groep. Samen hebben zij ruim 120 medewerkers in de Benelux.  

Computication levert ict-beheerdiensten in de detailhandel, industrie, semi-overheid en de financiële wereld. Er werken vijftien man.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5738361). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.