Managed hosting door True

Buzz Aldrin spreekt op Cloud Summit Ingram Micro

 

Ingram Micro organiseert voor de zevende keer hun Cloud Summit van 11 tot en met 13 april in JW Marriott Desert Ridge Resort & Spa in Phoenix, Arizona. Het programma is gericht op zowel beginnende als ervaren cloud resellers. De summit focust zich op de ontwikkelingen van cloud computing en geeft informatie over het eenvoudig aanbieden van cloudproducten aan eindgebruikers via de Cloud Marketplace.

Dankzij de snelle ontwikkeling van de cloud-markt, de verwachte groei en Ingram Micro’s vermogen om voortijdig hierop in te spelen is de Cloud Summit volgens de distributeur daarmee het evenement dat niet gemist mag worden door cloud resellers en Ingram Micro partners.

Volgens onderzoek van Goldman Sachs in 2015 zullen cloud uitgaven met 30 procent per jaar stijgen van 2013 tot 2018 ten opzichte van 5 procent voor de algehele it-markt. Reden te meer om mee te gaan met deze trend en samen met Ingram Micro te groeien naar een succesvolle cloud business.

Buzz Aldrin en Thomas Dolby

Naast inspirerende en educatieve presentaties van Ingram Micro’s Nimesh Dave, Executive VP, Global Cloud Computing en Renee Bergeron, VP, Cloud Computing, staan eveneens gastsprekers Buzz Aldrin, voormalig astronaut, en Thomas Dolby, bekend muzikant en koploper in de 'Digital Music Revolution' op het programma met hun visie op innovatie en vernieuwing. 

Er worden meer dan vijftig breakout sessies georganiseerd die in het teken staan van bedrijfsoptimalisatie en kennis op gebied van cloud computing in een veranderende markt. Dit is het ideale moment om kennis te maken met leveranciers en ontwikkelaars van cloud oplossingen. daarbij is er de mogelijkheid om vakgenoten vanuit de hele wereld te ontmoeten en ervaringen en gedachten uit te wisselen tijdens de Cloud Summit. 

Registreren voor het programma kan via de summit-website.

Teaser Cloud Summit 2016

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5708665). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Wij zijn erbij met Workspace 365! Wie gaan er nog meer naar Ingram Cloud Summit 2016?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.