Managed hosting door True

Voiceworks in zee met Commvault en Proact

 

Handen schudden

Communicatiemiddelen-leverancier Voiceworks kiest Proact als datacenter- en it-infrastructuur-partner. De datamanagement-oplossing van softwarebedrijf Commvault wordt, in combinatie met een Proact back-up-applicance, ondergebracht bij de it-dienstverlener. Daarnaast levert Proact ‘Premium 24x7 support’ voor Nederlandstalige ondersteuning en dienstverlening voor de implementatie.

Leverancier van communicatiemiddelen Voiceworks had zijn portfolio uitgebreid met diensten, waardoor de hoeveelheid data was toegenomen. Voiceworks besloot een nieuwe datamanagement- en back-up-oplossing te kiezen, zodat de ict-afdeling zich kan blijven focussen op de kernactiviteiten. Ook moest de nieuwe oplossing eenvoudig kunnen worden geïntegreerd met verschillende omgevingen, platformen en applicaties van verschillende fabrikanten, zonder dat hiervoor extra scripts of toepassingen nodig zijn.

Voiceworks koos voor de datamanagement-oplossing van Commvault, aangevuld met de back-up-appliance en premium 24x7 support van it-infrastructuur-leverancier Proact. Dit alles wordt ook ondergebracht bij de it-leverancier.

De oplossing draait sinds deze maand. Volgens Voiceworks kan worden geconcludeerd dat de betrouwbaarheid van de back-up is toegenomen door het gebruik van de datamanagement-oplossing. Vanuit één grafische gebruikersomgeving (gui) kunnen data voor alle omgevingen worden veiliggesteld, zonder gebruik van additionele scripts of applicaties: een van de eisen van Voiceworks. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5648927). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.