Managed hosting door True

Aces Direct is leverancier bij dertien omroepen

 

Handen schudden

It-dienstverlener Aces Direct uit Tilburg is benoemd tot it-totaalleverancier voor dertien regionale publieke omroepen. De omroepen hebben een aanbesteding uitgeschreven om een portfolio te creëren met leveranciers van mediatechniek, die ze kunnen benaderen voor nieuwe it-inkopen. In totaal zijn er ruim zeventig leveranciers geselecteerd, waaronder Aces Direct. Het Tilburgse bedrijf mag de komende vier jaar oplossingen op gebied van it en mediatechniek aan de dertien omroepen van Stichting ROOS (Regionale Omroep Overleg en Samenwerking) aanbieden.

De dertien regionale publieke omroepen willen een portfolio vormen met leveranciers van mediatechniekdiensten. Het gaat in totaal om meer dan zeventig leveranciers, verdeeld over vijfentwintig categorieën. De omroepen willen zich tot deze leveranciers richten bij de inkoop van nieuwe mediatechniek of it-diensten, zoals computeruitrusting en -benodigdheden, it-advies, software-ontwikkeling en radio-, televisie- en communicatie-apparatuur.

Voor de levering van hardware voor datacenters, infrastructuur en werkplekken is it-dienstverlener Aces Direct tot één van de leveranciers benoemd. Het zal de komende vier jaar in aanmerking komen om servers, netwerkcomponenten, opslagruimte, desktop computers, laptops, tablets, monitoren en randapparatuur aan de regionale omroepen te leveren.

Tijmen Brugman van Stichting ROOS: ‘In totaal zijn er 72 partijen geselecteerd, daarbij hebben we gelet op hun ervaring met de omroepsector. Wij hebben als regionale omroep namelijk omroep-specifieke wensen, daarbij is van belang is dat leveranciers begrijpen waar een mediabedrijf behoefte aan heeft.’ 

Andere bekende ict-bedrijven die als leverancier zijn geselecteerd: Akaimai, Avantage, CSN Groep, Ilionx, Infotheek en Scholten Awater.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5637874). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.