Managed hosting door True

Goede doelen organisatie moderniseert IT-omgeving

RedLogic, EMC en VMware helpen Novamedia

 

Cloud datacenter

Novamedia kiest EMC en VMware voor de modernisering van zijn it-omgeving. Systeemintegrator RedLogic begeleidde de implementatie. De goededoelen-organisatie moet met de nieuwe it-omgeving binnen enkele minuten virtuele infrastructuren op basis van virtual machines (vm’s) kunnen configureren en uitrollen. Hiermee wil Novamedia zijn groeistrategie ondersteunen.

Novamedia is met zijn goededoelen-loterijen, waaronder de Nationale Postcode Loterij, Vriendenloterij en Bank Giro Loterij, actief in Nederland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. De organisatie wil de komende jaren verder groeien en it mag daar geen belemmering bij vormen. Daarom zocht de organisatie een nieuwe it-infrastructuur die efficiënt, schaalbaar, duurzaam en toekomstvast is.

Software-defined datacenter

De organisatie kiest voor vier green field datacenters in Nederland en Zweden, die bestaan uit een combinatie van EMC-, VMware-, Juniper- en Palo Alto Networks-oplossingen. Er wordt gebruik gemaakt van EMC’s VNX 5600, inclusief VPLEX, ViPR software-defined storage. VMware levert de vCloud Suite, inclusief VMware NSX. Voor de beveiliging wordt gebruik gemaakt van het Enterprise Security Platform van Palo Alto Networks.

De vernieuwing van Novamedia’s it-omgeving is een gezamenlijke turnkey-installatie, die is uitgevoerd door EMC Consulting, EMC Professional Services en VMware Professional Services, met RedLogic als system integrator.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5612683). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.