Managed hosting door True

Avnet biedt Europese partners VersaStack

 

It-distributeur Avnet gaat Europese verkooppartners de geïntegreerde oplossing Versastack van Cisco en IBM aanbieden. Avnet-partners kunnen daarmee nieuwe groei realiseren in de datacenter- en storagemarkt.

Avnet biedt de oplossing aan partners in vijf Europese landen, namelijk Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Zwitserland. Versastack verbindt de innovaties van Cisco Unified Computing System (UCS) als geïntegreerde infrastructuur met de efficiëntie van het opslagsysteem Storwize van IBM. Cisco UCS Integrated Infrastructure omvat Cisco UCS, Cisco Nexus MDS Switches en UCS Director. Versastack is gebaseerd op CVD-referentie-architecturen (Cisco Validated Design) en is ontworpen voor cloud-, big-data- en bedrijfstoepassingen.

Het Versastack-aanbod van Avnet wordt ondersteund door Solutionspath. Deze business development methodiek helpt partners bij het identificeren van kansen op de markt voor converged infrastructuren en bij het opstellen van oplossingsgerichte concepten met meetbare resultaten.

De keuze voor Avnet als distributeur van Versastack is het resultaat van een jarenlange relatie met bewezen successen in de samenwerking met Cisco en IBM, aldus het commentaar van Dieter Lott, vice president business development bij Avnet Technology Solutions EMEA. ‘Deze relaties zullen voor beide leveranciers in gelijke mate lonend zijn. Met het opnemen van Versastack in ons portfolio van oplossingen voor converged en hyper-converged infrastructuren versterken we onze positie als toonaangevend value-added-distributiebedrijf in deze sector.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5536571). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.