Managed hosting door True

Waterland investeert in Intelligent Group

 

Meer geld

De Nederlandse participatiemaatschappij Waterland Private Equity Investments (Waterland) gaat groeikapitaal verstrekken aan de Intelligent Group, een Belgische ontwikkelaar en aanbieder van hostingdiensten. Met de extra investering wil het Gentse bedrijf, dat hostingmerken voert zoals Combell, Easyhost, Register en Unitt, in Europa uitbreiden.

Intelligent werd opgericht in 1999 door Jonas Dhaenens. De onderneming is met name gekend via zijn hostingmerken Combell en Unitt en is ook in Nederland actief. Combell richt zich op het aanbieden van hostingdiensten, serverbeheerdiensten en aanverwante producten voor het midden- en kleinbedrijven en grote bedrijven. Unitt spitst zich toe op complexere cloud-hostingoplossingen. De Gentse it-groep telt zo'n honderdvijftig medewerkers.

Volgens Dhaenens is de Europese hostingmarkt de laatste jaren sterk gegroeid door een toenemende vraag naar gespecialiseerde aanbieders van hosting- en clouddiensten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5415177). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.