Managed hosting door True

Equinix opent vijf nieuwe datacenters

 

Equinix MI3 IBX datacenter Miami

Datacenterleverancier Equinix heeft onlangs wereldwijd vijf nieuwe datacenters geopend in New York, Singapore, Melbourne, Rio de Janeiro en Slough, vlakbij Londen. Met de nieuwe centers vergroot Equinix de beschikbare dataopslagcapaciteit met ruim 10 procent.

Vandaag opent dataleverancier Equinix een International Business Exchange (IBX) datacenter in Slough, nabij Londen. De zogenaamde LD6 is het zesde datacenter van Equinix in Groot Brittannië. LD6 is één van de vijf onlangs geopende datacenters die gezamenlijk de beschikbare dataopslagcapaciteit van Equinix op strategische internetknooppunten vergroot met meer dan één miljoen vierkante meter. De totale investering bedraagt 227 miljoen dollar en vergroot de dataopslagcapaciteit met ruim 10 procent.

LD6

‘In de datacenters van Equinix verbinden wij onze klanten en partners constant met elkaar. Hier draait alles om (reactie) snelheid, korte lijnen en snelle connecties in beveiligde omgevingen die steeds bepalender zijn voor het succes van ondernemingen. We noemen dat interconnectie’, aldus Michiel Eielts, ceo Equinix Benelux. Met de realisatie van de LD6 kan Equinix tegemoet komen aan de vraag naar interconnectie-capaciteit in de regio.

LD6 is het derde datacenter op de Equinix Slough Campus, het onderkomen van de London Internet Exchange (LINX). Met name voor de financiële sector is de Slough-campus van groot belang: in totaal maken meer dan 170 financiële instelling gebruik van het datacenter, een kwart van alle Europese aandelentransacties vindt daarmee plaats binnen de datacenters van Equinix. 

Equinix

Met de opening van de vijf nieuwe datacenters beschikt Equinix over meer dan 105 datacenters in 33 wereldsteden, verspreid over vijf continenten. Hiermee worden ruim 4800 organisaties direct met hun klanten en partners verbonden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5256286). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.