Managed hosting door True

VanMeijel besteedt hosting uit aan VCD

 

VanMeijel-pand in Emmeloord

Bouwautomatiseerder VanMeijel heeft zijn hostingdiensten ondergebracht bij VCD Infra Solutions. Door deze samenwerking verwacht het bedrijf zijn hosting- en software-as-a- service (SaaS)-dienstverlening voor de klanten van zijn Metacom-software te verbeteren. VanMeijel beschikte over een eigen afdeling die hostingdiensten leverde. De vier hierbij betrokken technische specialisten zijn in dienst getreden bij VCD Infra Solutions uit Groningen.

VanMeijel voorziet dat de komende jaren hosting- en SaaS-diensten steeds belangrijker worden. Naast de toenemende complexiteit van ict stellen klanten steeds hogere eisen aan de beschikbaarheid, continuïteit en beveiliging hiervan. Het voldoen aan deze eisen vraagt steeds meer kennis, capaciteit en investeringen. Daarom heeft VanMeijel ervoor gekozen om te gaan samenwerken met VCD Infra Solutions, die hierin is gespecialiseerd.  

VCD Infra Solutions is actief in hostingoplossingen voor middel- en grote ondernemingen met klanten als NTS Group, Trip Advocaten en Radboud UMC. Bij VCD Infra Solutions zijn circa tachtig specialisten actief die duizenden werkplekken beheren. VCD Infra Solutions is onderdeel van de VCD IT Groep.

VCD Infra Solutions gaat de technische infrastructuur voor de hostingdiensten van VanMeijel verzorgen. VanMeijel blijft aanspreekpunt voor klanten en levert in combinatie met het specifieke applicatiebeheer de Metacom SaaS-oplossing. Daarnaast kunnen VanMeijel-klanten gebruik maken van de aanvullende diensten van VCD Infra Solutions, zoals desktop online, hosting van andere applicaties en beheer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5250263). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.