Managed hosting door True

Cyso koopt AGN Business Hosting

 

Handen schudden

AGN Business Hosting is toegetreden tot de Cyso-groep. Het bedrijf uit Nijmegen is verantwoordelijk voor de hosting van duizenden webshops, e-handel-websites, cloudservers en online werkplekken. AGN Business Hosting gaat door als een 100 procent-dochter van Cyso. Naast de hostingactiviteiten verzorgt AGN de ontwikkeling van websites en webshops. Deze activiteiten zijn ondergebracht in het nieuwe bedrijf AGN Business Internet en vormen geen onderdeel van de overdracht.

Cyso zal de technische ondersteuning overnemen en het eigen portfolio van diensten toevoegen aan het bestaande portfolio van AGN. Met het nieuw opgerichte bedrijf AGN Business Internet zal nauw worden samengewerkt. Roy Haan, directeur van AGN: 'Ontwikkelen en hosting zijn steeds meer gescheiden werelden geworden. Dat vraagt voor beide divisies om de juiste focus en schaalgrootte. Die bereiken we met deze stap. De synergie van onze ontwikkeldiensten en de hostingdiensten van Cyso is een positieve ontwikkeling voor onze klanten.'

Cyso uit Alkmaar verzorgt sinds 1997 managed hosting-oplossingen voor de zakelijke markt en is één van de initiatiefnemers en oprichters van de DHPA; de branchevereniging voor de Nederlandse hostingmarkt. 'Deze overname past in onze ambitie om verdere groei en een versteviging van onze positie in de Nederlandse hostingmarkt te realiseren', aldus Tjebbe de Winter, technisch directeur van Cyso.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5216399). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.