Managed hosting door True

Roelofs Groep gaat in zee met Unica Schutte ICT

 

Contractondertekening Roelofs Groep en Unica Schutte ICT

Aannemerij en infratechniekspecialist Roelofs Groep uit Den Ham besteedt zijn ict-voorzieningen uit aan Unica Schutte ICT. Beide bedrijven hebben daarvoor een strategische samenwerking gesloten. Roelofs brengt zijn ict-omgeving onder in het datacenter van Unica Schutte ICT. De ict-dienstverlener uit Lemelerveld verzorgt ook de verbindingen tussen het datacenter en de verschillende kantoren van Roelofs Groep. De circa 220 medewerkers krijgen voortaan de mogelijkheid om virtueel te werken, waarmee zij vanaf elke locatie met een internetverbinding hun werkplek kunnen bereiken.

Naast de samenwerking tussen Roelofs en Unica Schutte ICT werken beide bedrijven al jarenlang samen in de joint venture UR Cool (spreek uit als You Are Cool) op het gebied van koelwaternetwerken. Daarbij ontwikkelt Roelofs bedrijventerreinen en de aanliggende zandwinning en brengt Unica Installatiegroep daarbij de technische kennis in voor de ontwikkeling en aanleg van het zogeheten UR Cool-systeem.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5169943). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.