Managed hosting door True

PeopleWare behaalt ISO- en NEN-certificeringen

 

Certificaat

Ict-dienstverlener Peopleware ICT Solutions heeft voor zijn zogeheten Cloudactive Platform de ISO 27001:2013- en NEN 7510:2011-certificeringen voor informatiebeveiliging ontvangen. Daarmee toont het bedrijf aan afdoende maatregelen te hebben genomen om de gevoelige data van klanten zo goed mogelijk te beschermen. De audit, die is uitgevoerd door certificeringsinstituut DNV GL, betrof de implementatie, de monitoring, het onderhoud en de verbeteringen van het cloudplatform van Peopleware.

Peopleware ICT Solutions is de eerste DNV GL-klant die voor ISO 27001 volgens de laatste versie is gecertificeerd. De ISO 27001- en NEN 7510-certificeringen geven aan dat het Cloudactive-platform van Peopleware de beveiliging op orde heeft en dat klanten verzekerd zijn van een hoog niveau van data-beveiliging die op servers in het datacenter staat.

De ict-dienstverlener - een HP Cloud Agile Partner - voorziet via zijn platform klanten van diverse publieke cloudoplossingen, waaronder cloud- infrastructuren en online werkplekken. Het fysieke datacenter bevindt zich in de Tier 3-mediatoren van Alticom in IJsselstein.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5157790). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.