Managed hosting door True

Xcellent ICT lijft Isis Global Computing in

 

Overdracht van Isis Global Computing door Willem Kamerman aan de directie van Xcellent ICT Groep: Niels van den Akker en Marnix van der Moolen.

Xcellent ICT Groep uit Amersfoort heeft Isis Global Computing uit Delft overgenomen. Dit bedrijf is ruim twintig jaar actief met het bouwen, leveren en beheren van op Microsoft-software gebaseerde server- en netwerkoplossingen. Doelgroep zijn kleine en middelgrote bedrijven tot een zeventigtal werkplekken. De werkzaamheden voor de klanten van Isis worden voortgezet door het team op de locatie in Delft. Voor ict-dienstverlener Xcellent ICT Groep betekent de overname een regionale uitbreiding.

Isis Global Computing is geautoriseerd dealer/partner van onder andere Microsoft, Compaq, Toshiba, Hewlett Packard en Cisco.

De klanten in Delft zullen in de toekomst gebruik kunnen maken van onder andere de datacenter-faciliteiten van Xcellent in Amersfoort. Daarnaast biedt Xcellent een breder pakket aan ict-diensten waarvan de klanten van Isis eveneens kunnen profiteren. Ook is de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd nu (voormalig) eigenaar Willem Kamerman is vertrokken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4982618). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.