Managed hosting door True

Product: nieuwe versie Altiris Workflow van Symantec

 

De Altirus Workflow Solution is een heterogeen automatiseringsplatform voor ICT-processen waarmee eindgebruikers optimaal gebruik kunnen maken van hun it-infrastructuur en dus kosten kunnen besparen.

Volgens Symantec willen ICT-organisaties technologische, procesgerichte en organisatorische datastructuren kunnen opsplitsen om optimaal gebruik te maken van it-investeringen. Steve Morton, VP Product Management & Strategy bij Symantec, zegt hierover: "ICT-organisaties beschikken vaak wel over de juiste mensen, hulpmiddelen en best practices, maar weten niet hoe ze die zo kunnen integreren dat dit tot zakelijke meerwaarde leidt. "

Een recent Forrester Tech Horizons-rapport stelt dat ICT-procesautomatisering alles in zich heeft om uit te groeien tot een oplossing voor zowel mkb als grotere bedrijven

Met Workflow Solution kunnen ICT-organisaties workflowprocessen op maat ontwikkelen of gebruik maken van de door Symantec meegeleverde standaard-workflowprocessen. De verwachting is dat de oplossingen van Symantec in de nabije toekomst kant-en-klare workflowprocessen zullen bieden voor veel voorkomende ICT-serviceverzoeken zoals het toevoegen van nieuwe medewerkers, zelfhulpservice-catalogi, hardware- en softwareverzoeken, wachtwoordwijzigingen, enzovoort.

Workflow Solution is gebaseerd op technologie die Symantec eerder dit jaar heeft overgenomen van Transparent Logic. Symantec had Workflow Solution ontwikkeld op basis van een reeds eerder gesloten OEM-overeenkomst met Transparent Logic.

Beschikbaarheid
Altiris Workflow Solution van Symantec is nu leverbaar en kan rechtstreeks worden aangeschaft of via het wereldwijde Symantec-netwerk van bevoegde resellers, distributeurs en systeemintegrators.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2397395). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.