Managed hosting door True

Michiel van Vlimmeren nieuwe ceo bij Nextview

Oud-Salesforce-topman duikt op bij partnerbedrijf

 

Michiel van Vlimmeren.

Michiel van Vlimmeren is vanaf vandaag de nieuwe algemeen directeur van Nextview Consulting, een grote Salesforce-dienstverlener. Hij gaf tot afgelopen april leiding aan de Nederlandse activiteiten van Salesforce en deed dit eerder ook bij HPE. De huidige ceo van Nextview, Huub Waterval, blijft als directeur verantwoordelijk voor acquisities en expansie.

Van Vlimmeren stapte in april vrij plotseling op als general manager van Salesforce Nederland. Deze functie had hij sinds eind 2019. Hij ging zich 'richten op nieuwe uitdagingen buiten de organisatie' en werd vervangen door Michiel Hustinx. Tussen 2011 en 2019 gaf hij leiding bij Hewlett Packard Enterprise (HPE), waarvan de laatste drie jaar als managing director voor Nederland.

Digitale transformatie

Amper drie maanden na het vertrek bij Salesforce duikt Van Vlimmeren dus op bij een van de grotere Salesforce-partners van Europa. Nextview werd in 2009 opgericht door Huub Waterval en begeleidt organisaties bij digitale transformatietrajecten.

Het Eindhovense bedrijf ontving in 2020 een investering vanuit Salesforce en in 2022 deed investeerder NIBC een duit in het zakje. Met het externe kapitaal breidde Nextview vervolgens uit naar Duitsland, Polen, Tsjechië, Zweden en Zwitserland en opende een vestiging Amersterdam. Er werken ruim tweehonderd mensen bij het bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7528790). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures CRM

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.