Managed hosting door True

Martien Merks nieuwe directeur Fellowmind Nederland

Hij is de opvolger van Ernst-Jan Stigter, die groeps-ceo is geworden

 

Martien Merks (links) en Ernst-Jan Stigter (rechts)

Martien Merks wordt per 1 mei 2023 aangesteld als de nieuwe 'regional director' Nederland van Fellowmind. Ook verhuist de Microsoft-specialist het hoofdkantoor naar Amersfoort. De voormalige landendirecteur, Ernst-Jan Stigter, is een stap omhoog gegaan en mag zich sinds 1 januari 2023 ceo van het bedrijf noemen.

Fellowmind, gespecialiseerd in customer relationship management (crm: klantrelatiebeheer)-software van Microsoft, is in de afgelopen jaren snel gegroeid en richt zich op verdere uitbreiding in Europa. De groep, ondersteund door de Noorse investeerder FSN Capital, heeft een omzet van bijna driehonderd miljoen euro, circa tweeduizend medewerkers en zo'n veertig locaties in Europa. In Nederland heeft het bedrijf naast Amersfoort vestigingen in Deventer, Venlo en Zwolle.

Martien Merks is nu nog interim regional director van Fellowmind Duitsland. Hij zal zijn taken daar overdragen aan Anje Hickey. Hij heeft bijna dertig jaar ervaring in verschillende managementrollen binnen de it-sector, zowel in Nederland als internationaal. Eerder was hij onder andere werkzaam bij Oliver IT, Unit4 en Siemens.

Zijn voorganger, Ernst-Jan Stigter (ex-directeur Microsoft Nederland) Stigter kwam in september 2021 aan boord bij Fellowmind. Hij geeft nu leiding aan de gehele groep en nam hiervoor begin dit jaar het stokje over van oprichter Emiel Putman die wel bestuurslid blijft.

Met investeerder FSN Capital aan boord zijn er de afgelopen jaren diverse overnames gedaan. De van oudsher crm-specialist heeft daarbij de scope verbreed en is nu actief als Europees platform voor Microsoft Business Applications en Digital Workplace-oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7499151). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures CRM

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.