Managed hosting door True

Group25 tankt 2,5 mln voor groei Salesforce-platform

 

Group25 krijgt een kapitaalinjectie van 2,5 miljoen euro van mkb-investeerder MGF. Het bedrijf uit Amsterdam gebruikt het geld om de internationale groei van zijn Salesforce-boekingsplatform Booker25 te versnellen.

Group25 is via het onderdeel Gen25 al ruim tien jaar consultancypartner voor Salesforce-implementaties in Nederland. Sinds 2015 worden Group25 ook eigen applicaties op het Salesforce-platform voor klantrelatiebeheer (customer relationship management, crm). Die apps worden aangeboden op de eigen marktplaats Booker25. Met het extra kapitaal van MGF wil de Salesforce-specialist Booker25 ook over de grens laten groeien.

MGF is als het mkb-fonds van de Rabobank sinds 2015 medeaandeelhouder van Group25. Bij de Salesforce-partner werken zo'n zeventig mensen, verdeeld over kantoren in Amsterdam en Londen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7385583). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.