Managed hosting door True

Nederlandse QBS neemt Belgische Plataan over

 

De QBS Group uit Leusden heeft de meerderheid van de aandelen verworven van het Hasseltse Plataan. Beide bedrijven leveren trainingsdiensten rond Microsoft Dynamics 365, dan dan met name de Business Central-variant.

Plataan, opgericht in 2005, heeft trainingen gegeven aan ruim duizend Microsoft-partners. Het ontwikkelt zelf trainingsmateriaal rond Dynamics (zoals Microsoft Official Courseware, Dynamics Learning Portal, Microsoft Learn en Microsoft certificatie-examens) in opdracht van Microsoft sinds 2007. Het bedrijf is gevestigd op Corda Campus in Hasselt en beschikt over een uitzendstudio, maar ook klassikale trainingsfaciliteiten.

De groei van Business Central wordt weerspiegeld in de versnelde instroom en het aantal certificeringen in het Business Central Booster-online-trainingsprogramma van Plataan. Hierbij krijgen cursisten praktische, hands-on-oefeningen terwijl ze begeleid worden door een gecertificeerde trainer. Naast de programma's voor Dynamics Business Central, biedt Plataan ook trainingen aan voor Microsofts Power Platform, Office 365 en de Customer Engagement-workloads. 

‘Beide bedrijven zijn partnergerichte organisaties’, zegt Vincent Bellefroid, partner bij Plataan. ‘Beide hebben een Microsoft Dynamics-only-strategie. Geen enkele andere value-added distributor in het wereldwijde Microsoft-kanaal kan dit claimen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7302111). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.