Managed hosting door True

Broad Horizon zet zinnen op GAC Business Solutions

 

autoverkoper deal samenwerking sleutel overdracht

De Amsterdamse ict-groep Broad Horizon kondigt de overname aan van GAC Business Solutions. Dit is een Microsoft-dienstverlener uit Oirschot. Met de overname versterkt Broad Horizon zijn Microsoft-praktijk met Microsoft Dynamics365-oplossingen voor productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners.

Bij GAC Business Solutions werken ruim 140 man. Die zijn gespecialiseerd in Microsoft-bedrijfssoftwareoplossingen, zoals Business Central en Power Platform. Het bedrijf is Gold-partner van Microsoft. Klanten zijn onder andere Fonq, United en SIDN.

Broad Horizon heeft de afgelopen jaren diverse Microsoft-dienstverleners overgenomen: Abecon, Breinwave, GreatCircle en House of Engagement. Die zijn gezamenlijk verder gegaan als Broad Horizon. Ook wordt er in Denemarken een Microsoft-marktpositie opgebouwd met de acquisities van Delegate en Projectum.

Inclusief GAC Business Solutions bedient Broad Horizon bijna zevenhonderd klanten in de Benelux-markt. De merknaam van GAC blijft vooralsnog ongewijzigd. Het huidige managementteam blijft onder leiding van Erik van Driel staan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7214923). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.