Managed hosting door True

IBM koopt Salesforce-consultant Waeg

 

IBM gaat Waeg, een Belgisch adviesbureau op gebied van Salesforce, overnemen. Daarmee breidt het concern haar portfolio van Salesforce-services verder uit. Ook sluit deze stap aan op IBM's hybride cloud- en AI-strategie.

IBM wil klanten in heel Europa gestroomlijnde, geautomatiseerde ervaringen op het Salesforce-platform bieden. Via het ecosysteem van IBM met al zijn partners weet Salesforce al veel groei te realiseren.

Waeg heeft kantoren in onder meer Amsterdam en Brussel (hoofdkantoor). De consultant biedt een breed scala aan  Salesforce-adviesdiensten. Deze lopen uiteen van advies over digitale strategie, business-to-business commerce, marketing-automatisering en ontwerp van klantervaringen tot implementatie en beheerde services. Waeg bedient vooral klanten in productie, gezondheidszorg en biowetenschappen.

Begin dit jaar nam IBM al het Amerikaanse Salesforce-adviesbureau 7-Summits over. De wereldwijde markt voor customer relationship management (crm)-consulting en systeemintegratiediensten wordt geschat op bijna 21 miljard dollar in 2024. Managing partner van Waeg is Christopher Timmerman.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7183521). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.