Managed hosting door True

Atos lijft Salesforce-specialist Profit4SF in

 

deal handen schudden overeenkomst contract

Atos heeft de acquisitie voltooid van Profit4SF, een Salesforce-adviseur en implementator uit Utrecht. De overname past in de strategie om wereldwijd de Salesforce-praktijk te versterken. Vorig jaar nam het Franse ict-concern in dit kader al het Amerikaanse Eagle Creak en het Franse Edifixio over.

Bij Profit4SF werken ruim dertig medewerkers die gezamenlijk over zo'n 160 Salesforce-certificeringen beschikken. Het bedrijf staat in Nederland bekend als Platinum Salesforce Partner en heeft sinds 2013 een staat van dienst opgebouwd met implementaties van het custromer relationship management (crm)-platform van het Amerikaanse Salesforce.

Volgens Leo Leijenaar, directeur en medeoprichter van Profit4SF, kan zijn bedrijf inmiddels terugkijken op circa 350 succesvolle projecten.

Profit4SF maakte deel uit van de groep Profit met een hoofdkantoor in Apeldoorn. Profit houdt nog twee divisies over: een voor technische automatisering en een voor cloudtechnologie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7140710). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.