Managed hosting door True

Britten hengelen softwarevergelijker binnen

 

De Britse leadgenerator MVF heeft AppWiki.nl overgenomen. Dit is een Nederlandse vergelijkingssite voor bedrijfssoftware. MVF wil de vergelijkingsengine gebruiken om ook in andere landen soortgelijke websites op te zetten.

Het in 2009 opgerichte MVF uit Londen biedt bedrijven potentiële leads via allerlei digitale-marketingkanalen. Het bedrijf is actief in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten maar wil ook daarbuiten verder groeien. Onder meer via overnames: die van AppWiki.nl is de zesde overname in vijf jaar tijd, nadat MVF eerder al onder andere Tech.co en Startups.co.uk had gekocht.

Het digitale-marketingbureau zegt volop te profiteren van de Covid-19-pandemie omdat daardoor de vraag naar het digitaal genereren van klanten flink toeneemt. 

Appwiki.nl is sinds 2014 actief. Het bedrijf biedt een tool waarmee klanten direct bedrijfssoftware-aanbevelingen op maat kunnen krijgen. Oprichter is Henk-Jan Kosse.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7091541). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!