Managed hosting door True

Emark in handen van Amerikaans Wunderman

 

Amerikaanse vlag

Het Amerikaanse mediabedrijf Wunderman neemt Emark over. Dat bedrijf uit Haarlem levert marketing- en advertentie-oplossingen waarmee bedrijven datagedreven en gepersonaliseerde klanteninteractie kunnen bieden. Door onderdeel van Wunderman te worden verwacht Emark makkelijker nieuw personeel aan te trekken.

Emark maakt voor zijn dienstverlening gebruik van onder meer de Salesforce Multi-Cloud en advertentietechnologieën zoals Facebook en Google Ads. Het bedient internationale klanten zoals Basic-Fit, Bugaboo, Ecco shoes, Marks&Spencer, Randstad, Scotch&Soda, Takeaway.com en The Macallan.

Het Haarlemse bedrijf heeft moeite met het vinden van het juiste personeel, zoals solution-architects, ontwikkelaars en implementatie- en service medewerkers. Door onderdeel te worden van de Wunderman-community verwacht men makkelijker personeel aan te kunnen nemen. Wunderman krijgt op hun beurt toegang tot kennis op het gebied van datagedreven klantcontact-oplossingen. Hiermee verwacht het bedrijf te kunnen groeien.

Emark heeft naast zijn kantoor in Haarlem vestigingen in Londen, Barcelona en Polen. Hartenlust Group investeert sinds 2015 in de ict-leverancier.

Wunderman heeft zijn hoofdvestiging in New York en beschikt over tweehonderd kantoren verspreid over zeventig landen. Het heeft onder meer kantoren in Antwerpen en Amsterdam. Het mediabedrijf is onderdeel van het Engelse advertentie- en pr-bedrijf WWP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6469310). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.