Managed hosting door True

Caseware Nederland neemt Change To Comm over

 

Deal handen schudden overname

Caseware Nederland, de in Apeldoorn gevestigde specialist in accountancy software, neemt een meerderheidsbelang in Change to Comm. Deze automatiseerder uit Barneveld biedt met een eigen cloud-applicatie accountantskantoren een webgebaseerde oplossing voor crm, documentmanagement en workflow.

‘De integratie van werkprocessen is een trend in de accountancy', zegt Richard Schiphorst, directeur van Caseware Nederland. ‘Om onze klanten hierbij nog beter te faciliteren met gebruiksvriendelijke software en betrouwbare data, richten we ons zowel nationaal als internationaal al geruime tijd op cloud-ontwikkeling.’ Iets waar volgens de directeur het onlangs in Nederland gelanceerde Caseware Cloud-platform een gevolg van is en waar de kennis en producten van Change to Comm goed bij aansluiten. Passend bij de cloud- en groeistrategie die Caseware Nederland voor ogen heeft.

Intensivering samenwerking

Change to Comm blijft onder de eigen naam vanuit de vestiging in Barneveld actief. Don van Zijtveld, medeoprichter en directeur, behoudt de leiding. De samenwerking krijgt dan ook veelal vorm in de online omgeving van Caseware Cloud. Het betreft een verdere intensivering tussen beide partijen, die naast een samenwerking in het workflow managementplatform Alley-Oop, ook al geruime tijd onderling software pakketten koppelen. Van Zijtveld: ‘Wij zochten een partner om Auditcase verder te integreren in de dagelijkse praktijk van het accountantskantoor. Door het ontwikkelen van slimme koppelingen trokken we daarin al samen op. Nu zullen we onze samenwerking verder vormgeven in de Caseware Cloud-omgeving. Deze levert behalve meer expertise, ook synergievoordelen op voor onze klanten.'

Over CaseWare Nederland en Change to Comm

Caseware, opgericht in 2013 en gevestigd in Apeldoorn, heeft vooral gebruikers in de accountancy en het bedrijfsleven. De software kenmerkt zich door vaktechnische inhoud, gebruikersvriendelijkheid en optimale integratie met andere software. De software ontwikkelaar biedt met Caseware Cloud een online samenwerkingsplatform voor alle processen tussen kantoor en cliënt met betrekking tot samenstel-, beoordelings- en controle opdrachten.

De in Barneveld gevestigde automatiseerder Change to Comm heeft inmiddels meer dan vijftien jaar ervaring in de accountancy. Het bedrijf levert met Auditcase een webgebaseerde oplossing voor crm, documentmanagement en workflow.

.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6352489). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.