Managed hosting door True

CM.com koopt sportticketingbedrijf EventsIT

 

Communicatie- en betaalplatform CM.com uit Breda neemt EventsIT over. Dit is een Rotterdamse specialist in ict en ticketing voor (sport)evenementen. Daarmee verstevigt CM.com zijn positie op het gebied van registratie- en toegangsdiensten voor sportevenementen. Er gaan twaalf medewerkers van EventsIT mee over naar CM.com. Het kantoor in Rotterdam blijft zeker nog een jaar bestaan. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Het tienjarige EventsIT is specialist in toegangsdiensten voor sportevenementen. Het bedrijf bedient grote sportbonden en sportorganisaties en levert ticketing-, registratie- en accreditatiediensten.

CM.com (onderdeel van CM Groep) biedt communicatieoplossingen via mobile messaging, apps, voiceberichten en mobiele betalingen. Het bedrijf stelt dat door de overname van EventsIT sportorganisaties nu ook kunnen profiteren van het CM.com-platform door de directe toegang tot alle mobiele communicatie-, ticketing-, data- en betalingsproducten. Professionele sportorganisaties hebben steeds meer behoefte aan de combinatie van toegang-, betaal- en dataoplossingen, aldus CM.com.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6340492). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.