Managed hosting door True

Broad Horizon lijft House of Engagement in

 

Overname handen schudden

Clouddienstverlener Broad Horizon neemt House of Engagement over. Die Microsoft Dynamics 365-specialist uit Hilversum stond voorheen bekend als CRM Resultants. Via de overname kunnen de partijen een breder dienstenportfolio bieden op het gebied bedrijfsapplicaties en oplossingen voor bedrijfsprocessen. House of Engagement blijft zelfstandig opereren onder leiding van algemeen directeur Nick de Heer.

House of Engagement, opgericht in 2004, helpt instellingen en organisaties als Microsoft Dynamics 365-specialist bij ‘het realiseren van rendement uit klantrelaties en klantervaringen’. Het richt zich op het onderwijs en de financiële- en juridische sector.

Broad Horizon levert it- en cloudoplossingen voor middelgrote bedrijven in de Benelux. Het is gespecialiseerd in managed hosting, digitale werkplekken en security en levert diensten op het gebied van strategie, ontwerp, bouw en implementatie van bedrijfskritische systemen met behulp van Microsoft-technologie.

‘House of Engagement past goed bij onze dochterbedrijven Abecon, Breinwave en GreatCircle’, vertelt Rudolf Meijer, ceo van Broad Horizon. ‘Die bedrijven voorzien bedrijven in de Benelux van erp-, crm- en bi-oplossingen op basis van Microsoft-cloudtechnologie. Door deze overname bundelen we kennis en ervaring, waarbij wederzijdse klanten profiteren van een integrale dienstverlening op het gebied van bedrijfsapplicaties en best-of-breed oplossingen voor hun bedrijfsprocessen.’

Nick de Heer, directeur van House of Engagement, blijft verantwoordelijk voor de activiteiten van het overgenomen bedrijf. 'Verder gaan we nu samenwerken met 275 andere specialisten binnen de Broad Horizon groep, wat onze mensen extra mogelijkheden biedt om zich professioneel te ontwikkelen."

House of Engagement en Broad Horizon

House of Engagement is een Microsoft CRM Gold Partner. Het claimt zo’n tachtig klanten te bedienen, waaronder InsingerGilissen, Optimix, Robeco, ProRail, Loyens & Loeff, de Universiteit van Amsterdam en Erasmus Universiteit Rotterdam. Vanuit het kantoor in Hilversum zijn zo’n dertig medewerkers werkzaam.

De Broad Horizon groep bestaat uit de bedrijven True, Abecon, Breinwave en GreatCircle, Set Range en nu dus ook of Engagement. Het bedrijf heeft zo’n 275 medewerkers in dienst, verspreid over kantoren in Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Maastricht en Gent (België).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6279556). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.