Managed hosting door True

Verduin CRM gaat op in Smart Connections

 

Deal handen schudden overname

Klantrelatiebeheerspecialist Verduin CRM Consultants gaat op in branchegenoot Smart Connections (voorheen CRM Factory) uit Utrecht. Ruud Verduin, directeur van Verduin CRM Consultants, treedt toe tot de directie van Smart Connections. Beide partijen werkten al langer samen, maar met de fusie worden de banden verder versterkt.

Met de samensmelting geeft Smart Connections invulling aan haar groeiambitie om klanten in de sectoren waarin het actief is een totaaloplossing voor klantrelatiebeheer te bieden. Verdere fusies of overnames worden niet uitgesloten.

Verduin CRM Consultants ondersteunt sinds 1998 ondernemingen bij het opstellen van klantstrategieën en het inrichten van klantgerichte organisaties. Daarnaast treedt Verduin CRM Consultants op als adviseur bij het selecteren van software voor customer relationship management (crm).

Ruud Verduin is een bekende naam in het crm-vakgebied. Hij was onder meer voorzitter van het Platform voor Innovatie in Marketing, lid van de jury van de CRM Awards en hoofddocent van diverse postacademische opleidingen. Hij zal binnen Smart Connections onder meer leiding geven aan de consultancyactiviteiten. De directie van Smart Connections bestaat verder bestaat uit Aart Leenaars.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6017060). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.