Managed hosting door True

Add to Favorites is platinum partner Tripolis

 

E-mailserviceprovider Tripolis Solutions heeft het Utrechtse e-mailmarketingbureau Add to Favorites benoemd tot Platinum Partner. Het Platinum Partnership bestond nog niet en is door Tripolis gecreëerd als aanvulling op de al bestaande Bronze-, Silver- en Gold Partnerships.

‘Add to Favorites is op een hoog niveau met e-mailcommunicatie bezig. Ze laten een diepgaande kennis van het kanaal e-mail zien, genereren veel new business en bieden Tripolis als preferred oplossing aan’, aldus Conrad Hagemans, directeur van Tripolis Solutions Nederland.

Ook Joris de Bruijne, business development director van Add to Favorites, is enthousiast over de nieuwe partnerstatus. ‘Tripolis is altijd op zoek naar aansluiting op de markt en heeft een sterke focus op de doorontwikkeling van hun product. Dat maakt het voor ons een goed systeem om mee te werken.’

Add to Favorites, opgericht in 2005, is het eerste bureau dat tot Platinum Partner wordt benoemd door Tripolis. Het bedrijf was al enige tijd Gold Partner. 

Tripolis Solutions helpt organisaties om de relatie met hun klanten op te bouwen en onderhouden via e-mailmarketing. Het Nederlandse bedrijf, opgericht in 1999, heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5907483). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.