Managed hosting door True

Sitecore neemt CommerceServer.net over

 

Overname

Softwareleverancier Sitecore neemt Commerceserver.net van digital experience-bureau Smith (voorheen Ascentium) over. Door de overname creëert Sitecore het eerste op .Net-gebaseerde customer experience management (cem)-platform waarin e-commerce volledig is geïntegreerd. Smith deed de bouw, verkoop en support van de e-commerce engine. Het bedrijf blijft als Sitecore Strategic Commerce Alliance Partner met het product werken.

Bestaande Commerceserver.net-klanten krijgen de mogelijkheid om gebruik te maken van een verregaande integratie tussen Commerce Server en het Sitecore-platform. Ze kunnen ook kiezen voor een stand alone Commerce Server-product, dat ondersteund zal blijven worden door Sitecore. Door deze overname kunnen Sitecore-klanten enterprise-scale e-commerce opties toevoegen om consistente en persoonlijke ervaringen te creëren.

‘E-commerce-functionaliteit is cruciaal voor het leveren van relevante, gepersonaliseerde ervaringen voor online shoppers, maar de huidige cms-oplossingen bieden een slechte of zelfs ontbrekende e-commerce-integratie’, zegt Ryan Donovan, president van Commerce Server. ‘De overname van Commerceserver.net door Sitecore is geweldig nieuws voor klanten, omdat het voorziet in een niveau van integratie tussen zakendoen, inhoud en digital marketing dat nog door geen enkele andere leverancier is bereikt. Het zal ook zorgen dat .Net de voor de hand liggende keuze wordt voor zakelijke klanten en verzekert een sterke toekomst voor de Commerce Server-technologie op een schaalbare installatiebasis.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4931674). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.