Managed hosting door True

Interactive Intelligence levert Buma/Stemra CIC

 

Webcam

Belangenorganisatie Buma/Stemra heeft ervoor gekozen om voor het klantcontact de overstap te maken naar het communicatieplatform Customer Interaction Center (CIC) van Interactive Intelligence. In eerste instantie wordt CIC ingezet voor het telefonisch verkeer maar op termijn wordt gekeken naar uitbreiding.

‘De belangrijkste doelstellingen van het project zijn het verder verbeteren van de bereikbaarheid van de medewerkers’, zegt Henk Dekker, manager ICT en Outsourcing bij Buma/Stemra. ‘Daarvoor hebben we nu bijvoorbeeld goed inzicht in beschikbaarheid van medewerkers en kunnen we eenvoudiger tegemoet komen aan terugbelverzoeken.’

Buma/Stemra had een paar duidelijke wensen bij het selecteren van een nieuwe oplossing. Naast een beter inzicht in de communicatiestromen, willen ze het standaard onderhoud zoals toevoegen van nieuwe medewerkers en groepen gewoon zelf kunnen doen. CIC van Interactive Intelligence voldeed aan deze eisen en sluit bovendien goed aan bij de al aanwezige Microsoft-oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4813123). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.