Managed hosting door True

Ties Arts verruilt Microsoft voor Sitecore

 

Ties Arts

Ties Arts

Sitecore Nederland, leverancier van customer experience management software, heeft een nieuwe algemeen directeur. Ties Arts komt van Microsoft, waar hij na dertien jaar in diverse rollen vertrekt als director corporate accounts. Hij start half juli 2013 en zal ook leiding gaan geven aan Sitecore België, waaronder ook Luxemburg valt.

Sitecore timmert flink aan de weg. Nieuwe klanten in de Benelux zijn onder meer Transavia.com, Menzis, Landal GreenParks, CZ, Dela, Vlaamse Radio & Televisie (VRT), Euromut, Onafhankelijk Ziekenfonds en Neuhaus Belgische Luxechocolade. Sitecore werkt in de Benelux met een ecosysteem van partners en ontwikkelaars. ‘We gaan flink investeren in bestaande en nieuwe partners’, zegt Arts. ‘We willen betrokken partners die zich samen met ons richten op het verder uitbouwen van de expertise in de markt en focus hebben op bestaande en nieuwe klanten in diverse branches.’

De verkoop, marketing en dienstverlening van Nederland en België worden in één organisatie gebundeld. Dit biedt Sitecore schaalvoordelen en flexibiliteit. ‘Het is mijn ambitie om marketeers te voorzien van technologie en op hun best te laten zijn om digitale ervaringen met hun klanten te perfectioneren’, vervolgt Arts. ‘Tekenend is dat Sitecore nu in de race is voor de titel ‘Softwareleverancier van het jaar’ bij de Computable Awards van de gelijknamige it-vaktitel. Dat is een erkenning van de kracht van onze oplossing.’

Opvolger

Arts neemt het stokje over van commercieel directeur Wim Bongers, die ad interim de functie van algemeen directeur vervulde. Hij stond aan het roer sinds het vertrek van algemeen directeur Harry van Rossum, die de Sitecore-organisatie in Nederland van de grond af aan opbouwde. Hij verliet Sitecore in oktober 2012 na een periode van krap vierenhalf jaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4775838). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.