Managed hosting door True

Ictivity verkoopt Outdare aan Acuity

 

Overname

Ict-dienstverlener Acuity neemt SugarCRM-specialist Outdare over van De Ictivity Groep. Acuity neemt alle activiteiten en personeelsleden van Outdare in zijn geheel over en zal het bedrijf met al zijn activiteiten onder de naam Acuity crm voortzetten. Daarnaast zal synergie en samenwerking worden gezocht met de andere bedrijven van Acuity. Outdare verhuist van Rotterdam naar de Acuity-vestiging in ’s-Hertogenbosch. Acuity crm richt zich op de Benelux.

Ictivity gaat zich meer specialiseren in ict-infrastructuren en wilde daarom van zijn crm-tak Outdare af. De ict-dienstverlener zocht naar een overnamekandidaat om de continuïteit van de dienstverlening van Outdare richting klanten te waarborgen, de belangen en reputatie van business partner SugarCRM zeker te stellen en de werkgelegenheid voor de werknemers van Outdare te garanderen.

Gecombineerde oplossingen

Door de overname versterkt Acuity zijn positie in de crm-markt. ‘Wij merken dat de vraag naar moderne crm-oplossingen sterk toeneemt’, zegt Aart Nijkamp, algemeen directeur van Acuity. ‘Veel bedrijven realiseren zich dat oprechte interesse in elke klant gecombineerd met een uitstekende klantenservice de basis is voor structurele groei. Nu wij meer bedrijven kunnen bedienen en toegang hebben tot meer kennis en kunde, zijn we beter in staat onze crm-strategie gebaseerd op specialistische crm-producten, -oplossingen en -diensten ten uitvoer te brengen. Bovendien kunnen we Acuity crm combineren met andere onderdelen. Zo krijgen we gebruiksvriendelijke crm-oplossingen, geïntegreerd met backoffice- en financiële systemen, social software en social media tools.’

Begin 2011 nam Ictivity nog alle activiteiten van Outdare Internet Services over. Dat was onder meer vanwege de open source-clouddiensten op het gebied van customer relationship management (crm), document management systems (dms) en enterprise content management (ecm). De twee bedrijven werkten toen al langere tijd samen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4714920). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.