Managed hosting door True

Efficy Nederland neemt WinRIS CRM over

 

Overname

Efficy Nederland neemt per 1 november 2012 voor een onbekend bedrag alle relaties van WinRis Nederland over. Door de transactie treden de directe medewerkers van WinRIS in dienst van Efficy. Ook de WinRIS-software wordt volledig overgenomen via een activa/passiva-transactie. Door deze stap wordt de positie van Efficy op de crm-markt versterkt. Het bedrijf heeft momenteel veertienhonderd bedrijven in West Europa als klant. De helft hiervan zit in Nederland.

Voor bestaande Efficy-klanten verandert er volgens het bedrijf niets. WinRis-klanten kunnen met hun eigen vertrouwde software blijven werken en krijgen de gelegenheid om op termijn over te stappen op het Efficy-platform.

'Door de samenvoeging van de twee bedrijven wordt het beste van twee werelden gecombineerd', zegt Efficy-directeur Erik Stolk. ‘Efficy is ook beschikbaar in de cloud als SaaS-oplossing. 'WinRis zal in onze omgeving geïntegreerd worden.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4589066). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.